logo

Alertă! Cresc ratele la bănci.

Indicele ROBOR la trei luni a ajuns luni, 4 decembrie 2017, la 2,21%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor prezentate de către Banca Națională a României (BNR). Creșterea acestuia duce la rate mai mari pentru românii cu credite în lei, cei mai afectați fiind cei cu împrumuturi luate prin programul ”Prima Casă”.
De asemenea, cresc dobânzile și pentru creditele în lei luate de către firme, dar este afectat și Guvernul, care se împrumută pe piața românească de la bănci pentru plata salariilor, pensiilor și investițiilor.
Indicele ROBOR și-a dublat valoarea de la începutul lui septembrie. ROBOR este este media dobânzilor la care băncile se împrumută între ele.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *