logo

Anunț concesionare spațiu cu destinația de farmacie. Primăria Chețani.

ANUNT DE LICITATIE PUBLICA

 

U.A.T. Comuna Cheţani  cu sediul in localitatea Cheţani, Str. Principală, nr.51 cod postal 547150, CUI 5669392, tel. 0265.484.112, fax 0265.484.113, e-mail chetani@cjmures.ro, organizeaza in data de 5.12.2019 ora 10 licitatie publica pentru concesionarea unui spaţiu în suprafaţă totală de 49,67 mp, situat în incinta Dispensarului uman din sat Cheţani, str. Principală nr. 49, cu destinaţia de punct farmaceutic.

Informatii privind obiectul concesiunii :

Obiectul concesiunii il reprezinta un spaţiu în suprafaţă totală de 49,67 mp, situat în incinta Dispensarului uman din sat Cheţani, str. Principală nr. 49, cu destinaţia de punct farmaceutic.

Documentatia de atribuire a fost aprobata prin Hotararea Consiliului local al comunei Cheţani nr. 47 din  19.11.2019  si contine :

Informatii generale privind concedentul, denumirea, codul fiscal, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de-mail a persoanei de contact etc;

Caietul de sarcini;

Instructiuni privind organizarea si desfasurarea procedurii concesionare prin licitatie publica;

Instructiuni privind modul de elaborare si prezentare a ofertelor;

Informatii privind stabilirea ofertei câştigătoare;

Instructiuni privind modul de utilizare a cailor de atac;

Informatii referitoare  la clauzele contractuale  obligatorii

Formulare

Modalitatile de intrare in posesia documentatiei de atribuire: la sediul Primariei Cheţani din localitatea Cheţani, str. Principală nr. 51, de luni pana vineri intre orele 08 00 – 14 00 sau de pe siteul comunei Cheţani, www.primariachetani.ro .

Pretul documentatiei de atribuire este de  50 lei pe suport hartie si gratuit in format electronic. Pretul documentatiei se achita la Casieria Primariei Cheţani.

Data limita pana la care se pot solicita clarificari este 03.12.2019 ora 14 00

Informatii privind ofertele :

Data limita pentru depunerea ofertelor este 04.12.2019  ora 14 00.

Ofertele se depun la registratura Primariei Cheţani, din localitatea Cheţani, str. Principală nr. 51,  judetul Mures cod postal 547150.

Ofertele de depun intr-un exemplar.

Sedinta publica de licitatie se va desfasura la sediul Primariei Cheţani din  localitatea Cheţani, str. Principală  nr.51 in data de  05.12.2019, ora  10

Soluţionarea litigiilor apărute în legatura cu atribuirea, încheierea, executarea, modificarea şi încetarea contractului de concesiune, precum şi a celor privind acordarea de despăgubiri se realizează potrivit prevederilor Codului administrativ al României

 

 

Primar,

Emil Florin MOCAN

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *