logo

BunaVestire, oameni buni!

fondator/campia-muresului.ro: Ciprian TURDEAN

Astăzi  m-am gândit să scriu câteva cuvinte despre ceea se înseamnă oameni de spirit adică, pe scurt, despre oameni deosebiţi. Şi de ce deosebiţi prin asta? Poate prin simplul fapt că darul spiritual este parte din ei, l-au însuşit şi au trăire cu el. Aşa ar trebui să fim cu toţii. Eu cred că în această ţară mai sunt oameni cu bună-credinţă, pedagogi desăvârșind educația, medici care pot oferi bucuria trăirii vieții, întreprinzători care au afaceri de succes fără să evazioneze, oameni care muncesc liberi, din pasiune. Nu cred că România este o ţară crispată, o ţară a sfârşitului, un tărâm al hoţiei şi al lipsei caracterelor, o ţară condusă de către televizorul nociv. Eu cred că România profundă este acea Românie vie din interiorul fiecăruia, a oamenilor care au principii, valori, care cred în virtuţi şi nu se lasă înfrânţi sau obosiţi. Este România oamenilor de spirit, România liberă.
Sunt sigur că unele guvernări politice, centrale și locale, au făcut greşeli care au împiedicat evoluţia normală, firească şi naturală a ţării sau comunităților locale, sunt sigur că avem sau vom avea o clasă politică veşnic nereformată şi încetinitoare (dar să nu credeți că în alte țări e altfel), categorii sociale care făptuiesc lucruri ruşinoase şi cetăţeni nedemni, dar puterea propriilor caractere trebuie să ne facă să mergem mai departe, să dăm dovadă că putem aşeza în rândul întâi al propriei conştiinţe pacea sufletească, familială, socială şi, de ce nu, naţională.

Avem acum cea mai mare nevoie de credinţă, de repere, de darul pe care l-a oferit umanităţii Buna-Vestire. Avem cea mai mare nevoie de oamenii de spirit.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *