logo

Capelă nouă pentru miheșeni

În Comuna Miheșu de Câmpie, primarul Emil Casoni a dat ordinul de începere a executării lucrărilor de construire a unei Capele mortuare ce urmează a fi edificată spre capătul străzii Alexandru Petofi, în apropierea cimitirului sătesc.
Construcția urmează să aibă o suprafață de 140 mp și va fi construită din cărămidă.
Emil Casoni, primar: ”Este o investiție extrem de necesară pentru comunitatea noastră. Ea lipsea cu desăvârșire, iar termenul până la care eram obligați să le construim se apropia vertiginos. A fost o nepăsare totală până acum. Ea putea fi edificată demult, așa cum au procedat și alte localități. Dar cum se spune, niciodată nu e prea târziu. Prin punerea în folosință a acestei investiții dorim să creem condiții demne comunității noastre, normale pentru secolul XXI.”
Sursa de finanțare: fonduri proprii de la bugetul local al Comunei Miheșu de Câmpie.
Termen de realizare: 60 de zile.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *