logo

Chetani, proiecte vitale în faza finală de avizare și contractare

Comuna Chețani este beneficiara finanțării a două proiecte vitale pentru comunitate: ”Înființarea sistemului de alimentare cu apă a localității Grindeni” și ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în localitatea Chețani”.
Aceste proiecte fac obiectul unor finanțări importante câștigate de edilii Comunei Chețani prin Programul Național de Dezvoltare Locală, PNDL2, derulat prin grija Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Primul proiect, în valoare de 4.275.967 lei pentru introducerea apei potabile în satul Grindeni și al doilea proiect în valoare totală de 7.380.028,91 lei, pentru asfaltarea a 19 străzi secundare din vatra satului, Chețani.
Drumul parcurs de la dorința de a satisface necesitățile absolut normale ale locuitorilor comunei prin realizarea acestor investiții este anevoios uneori. Hățișurile birocrației impuse prin niște reglementări execesive de avizare și autorizare (nu mai puțin de 24 avize și acorduri de la diferite instituții ale statului), îngreunează executarea efectivă a acestor proiecte importante.
Datorită muncii riguroase și perseverente a executivului Comunei Chețani, obținerea acestor documente este în faza finală, iar dosarele de investiții ale celor două proiecte vor fi înaintate Ministerului Dezvoltării în vederea încheierii efective a contractelor de finanțare.
Între timp, primăria a demarat procedurile de achiziție publică a proiectării tehnice și execuției lucrărilor care, dacă toate lucrurile se vor desfășura în condiții optime, vor demara în primăvara anului viitor. Mult succes!

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *