logo

Comuna Cucerdea cadastrată 100%

Prefectul Judeţului Mureş, Mara Togănel a fost prezentă în Comuna Cucerdea la ceremonia de înmânare a noilor extrase de carte funciară către locuitorii comunei:

Comuna Cucerdea are plan cadastral actualizat și cărți funciare noi, în proporție de 100%. Am înmânat câteva dintre cele peste 9.800 de cărți cadastrale noi care vor ajunge la proprietarii din comuna Cucerdea în următoarea perioadă. Două comune din județul Mureș, Saschiz și Cucerdea, au actele cadastrale finalizate în proporție de 100%, iar în alte 29 se desfășoară lucrări de cadastru, atât la nivelul întregului teritoriu, cât și pe sectoare cadastrale. I-am felicitat pe reprezentanții Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, echipa locală a Oficiului de Cadastru și echipa Primăriei Cucerdea pentru implicarea în acest proiect și pentru faptul că au gestionat extrem de exigent elaborarea documentelor cadastrale. În același timp, i-am îndemnat să fie cât mai preocupați în continuare de proiectele privind planurile cadastrale în toate localitățile județului, aceasta fiind una dintre principalele așteptări ale mureșenilor.

sursa: pagina FB Mara Togănel

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *