logo

Hotel nou la Luduș

SC DIANA TRANS SRL a inițiat realizarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru imobilul situat în Orașul Luduș, str. Republicii nr. 8 prin care se dorește ”EXTINDEREA SI REAMENAJAREA SEDIULUI ADMINISTRATIV CU SCHIMBARE DE DESTINATIE IN HOTEL”. Este vorba de fostul imobil DCA, unde se colecta acum 30 de ani hârtie în vederea reciclării.
În acest sens este necesară realizarea unei dezbateri publice organizată la Primăria Luduș, sala de ședințe, programată pentru data de 26.06.2017, ora 10,00.
Observatiile sunt necesare in vederea elaborarii propunerii finale si aprobarii Planului Urbanistic de Detaliu pentru „Extindere si reamenajare sediu administrativ cu schimbare de destinatie in hotel „.
Raspunsul la observatiile transmise va fi pus la dispozitia publicului in scris, in termen de 10 zile de la raspunsul argumentat al initiatorului PUD -ului si publicat pe pagina de internet a primariei orasului Ludus la adresa www.ludus.ro, sectiunea Informatii Publice, subsectiunea Consultare publica.
Detalii aici:http://ludus.ro/portal/mures/ludus/stiri.nsf/0/D0C0D64F612355F8C225813900393CBC/$FILE/PUD-HOTEL-LUDUS-Model.pdf

Foto aici: https://goo.gl/maps/Mc3sRzdhg1u

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *