logo

Întâlnire cu Fiii Satului la Miheșu de Câmpie

Duminică, 28 mai 2017, începând cu ora 12,00, pe ”Ulița Satului” gazdele, Primăria și Consiliul local Miheșu de Câmpie vă așteaptă să participați la prima ediție a „Întâlnirii cu Fii Satului”.
Emil Casoni, primarul comunei: ”Am inițiat organizarea acestei sărbători a comunei noastre cu gândul la toți miheșenii, de pretutindeni. Cu gândul la valorile și tradițiile frumoase pe care le avem aici și pe care trebuie să le reactivăm, cu gândul la cei care, indiferent unde se află acum, inima lor bate tot aici, împreună cu cel mai emoționant cuvânt: ”acasă”. Vă așteptăm pe toți cu drag acasă la noi, pe ulița satului, să ne bucurăm împreună de sărbătoarea comunității noastre dragi”.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *