logo

Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Protopopiatul Ortodox Luduş

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Departamentul de Misiune şi Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia, în colaborare cu Protopopiatul Ortodox Luduş, prin Grupul de Iniţiativă pentru Tineret, va organiza miercuri, 7 iunie 2017, Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Protopoiatul Luduş. Evenimentul se va desfăşura la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş , de la ora 14,00, unde tinerii vor participa la ateliere de dezvoltare personală, iar de la ora 15.30, la Hotel Restaurant Sabis, unde pr. Lect. Univ. dr. Ovidiu Panaite de la Facultatea de Teologie Ortodoxă va susţine prelegerea cu tema ”Prietenia cu Dumnezeu şi prietenia cu oamenii”, urmată de dezbateri şi de un moment artistic susţinut de liceenii din Luduş, Iernut şi Sărmaşu.

Acţiunea destinată tinerilor liceeni din Protopopiatul ortodox Luduş este realizată în colaborare cu Primăria oraşului Luduş, Liceul Tehnologic Nr.1 Luduş şi Casa de Cultură ”Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş. Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Luduş.

sursa: www.reintregirea.ro

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *