logo

Luduș: Modernizare străzi în Centrul Vechi

În cadrul ședinței Consiliului local al Orașului Luduș desfășurată în data de 19 decembrie 2017 s-a aprobat tema de proiectare aferentă demarării obiectivului de investiții ”Modernizare străzi în Centrul Vechi” ce are ca obiectiv asfaltarea și modernizarea străzilor: Tineretului, Bujorilor, Dealului, De Sus, Grecilor, Mică, Sub Pădure, Bisericii, Oarba, Turzii, Florilor, Cioarga.
Lungimea totală a acestora este de 7.959 ml.
Lățimea carosabilului care va fi modernizat este între 3,5 și 7 m.
Primăria orașului Luduș va demara procedurile de realizare a documentațiilor tehnice aferente realizării investiției, precum și de identificare a surselor de finanțare pentru susținerea investiției.
sursa:www.ludus.ro

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *