logo

Mai SIMPLU!Obține Extras de Carte funciară ON-LINE, de acasă!

Prin înființarea platformei http://epay.ancpi.ro este mult mai ușor să obții documente de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Adică extrasele CF, de carte funciară, după care ne perindam pe la oficiile de cadastru: deplasare, loc de parcare, completare cerere, cozi, plătește taxa, așteaptă vreo două zile, din nou deplasare după document, etc. Acum poți să faci acest lucru, comod, de pe laptop, tabletă, telefon, așa cum e normal. Plătești 20 lei și obții în câteva ore extrasul C.F. pentru apartament, casă sau alte bunuri imobiliare. Felicitări! Ar fi ideal să facem și pentru alte ”hârtii” de care avem nevoie, aceleași operațiuni rapide.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *