logo

Miheșu de Câmpie, eficiență maximă în administrația locală

Anul 2018 a fost extrem de prielnic pentru activitatea administrației publice locale a Comunei Miheșu de Câmpie.

La final de an 2018, primarul comunei, Emil Casoni a transmis un mesaj prin care a comunicat proiectele aflate în derulare, mulțumiri tuturor celor implicați în realizarea lor, precum și cele dorite pentru noul an, 2019:

”Mă bucură faptul că anul 2018 a fost unul bogat în realizări pentru Primăria comunei Mihesu de Cimpie. 
În 2018 am reușit să derulăm și să finalizăm mai multe proiecte importante pentru comunitatea noastră, care s-au concretizat într-un număr de 12 străzi asfaltate, parcări asfaltate, mai multe drumuri pietruite, construirea sistemului de canalizare si a statiei de epurare a apelor uzate.
Vineri, 21 decembrie 2018 s-au efectuat ultimele plati pentru lucrarile de investitii care s-au realizat in acest an in comuna noastra.
Anul 2018 fiind al doilea an consecutiv cand comuna noastra isi incheie activitatea fara nici o datorie, reusind sa se achite toate cheltuielile si toate investitiile derulate pe parcursul celor 2 ani {2017, 2018)
În anul 2019 dorim să demarăm alte investiții, să le continuăm pe cele începute și să le ducem la bun sfârșit, pentru a vă crea condiții cât mai bune de trai, într-o comuna civilizata, moderna și în plină dezvoltare.
Cu speranța că vom avea un an 2019 plin de realizări, doresc să vă mulțumesc, în numele meu personal precum si a consilierilor locali ai comunei Mihesu de Câmpie, pentru că ne sunteți aproape an de an și contribuiți, din puținul dumneavoastră, la dezvoltarea unei comune așa cum ne-o dorim cu toții: cu străzi asfaltate, curată, moderna și prospera.”

 2018. În comuna Miheșu de Câmpie au fost realizate trotuare și asfaltate 12 străzi, investiții importante în infrastructură susținute din bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și din bugetul local. Este cea mai importantă și masivă investiție în infrastructură rutieră din toate timpurile în comuna de câmpie.

Toate străzile care nu fac parte momentan din programul de asfaltare au fost pietruite, cu prioritate pentru zonele unde accesul auto era greu de realizat. Primăria încearcă din răsputeri să asigure un minim confort tuturor cetățenilor comunei.

 

Lucrări de realizare a racordurilor la sistemul de canalizare. În anul 2018 au fost realizate 75 de racorduri la rețeaua de canalizare, alimentarea cu energie electrică și punerea în funcțiune a stației de epurare a comunei. Valoare: 450.000 lei finanțați de Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Lucrări de viabilizare teren pentru locația unde sunt propuse trei edificii publice majore: Construire dispensar uman, Casa Căsătoriilor, Parc public Central, pentru petrecerea timpului liber al copiilor și seniorilor comunei.

S-au achiziționat cantități impresionante de pavaj pentru realizarea de trotuare și căi de acces  publice pietonale care, începând cu 2019 vor fi puse în manoperă în toată comuna Miheșu de Câmpie.

1 Decembrie 2018. 100 de ani de unire la Miheșu de Câmpie. Respect pentru Veteranii care ne-au asigurat demnul viitor, liberi în cuget și simțiri.

Mândrie locală la cote maxime. Zilele Fiilor satului la Miheșu și Răzoare. Mai și Iulie 2018.

Bucuria sportului prin echipa de suflet a comunei, înființată în an centenar 2018: Club sportiv Comunal Miheșu de Câmpie.

A dărui înseamnă a iubi. Semenii. Cu speranță maximă și multă putere pentru anul 2019.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *