logo

Modernizare de școală în Valea Largă!

Primarul Comunei Valea Largă, Beniamin Pădurean, cu mandatul conferit de către Consiliul local comunal, au inițiat și aprobat o notă de fundamentare și un proiect de hotărâre prin care se aprobă modernizarea Școlii gimnaziale din Valea Larga. Inițiativa presupune:dotarea cu echipamente specifice școlare, de laborator didactic și mobilier, videoproiectoare și calculatoare, prin nota de fundamentare întocmită în acest sens se urmărește asigurarea îndeplinirii actului educațional în condiții optime în comună. Finanțarea proiectului este cerută Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, având o valoare de 300.000 lei.
Succes!
sursa foto: zi-de-zi.ro
primar Valea Larga

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *