logo

Modul nostru de ”a fi”!

Se spune că părinții, frații și surorile, țara și locul unde te-ai născut sunt temelia vieții și nu poți să le alegi. Te naști și trăiești în toată suflarea vieții cu ele. Câmpia Mureșului este parte din ființa noastră, începutul de drum, indiferent în ce colț al lumii ești, meleag plin de alb și negru, colorat de tradiție și obicei. Legătura cu propria țârână nu poate fi trădată, uitată, abandonată. Este un colț ungher din sufletul fiecăruia, care zvâcnește mereu, orice ai face. Câmpia noastră, a Mureșului, este pământul ce rodește spicul de grâu din inima noastră. E mult mai mult decât o simplă glie. E Iubire.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *