logo

Monitorizare video în Chețani

Printr-un contract încheiat cu un operator atestat în domeniul monitorizării video, intervenției la necesitate și pază umană, în comuna Chețani se va încerca asigurarea unui climat optim în ceea ce privește securitatea cetățenilor precum și siguranța gospodăriilor din comună.
Inițial se vor monta un număr de 16 camere video cu întreg sistemul de monitorizare, cu posibilitate de extindere în viitor pentru toate zonele comunei, inclusiv satele componente.
Emil Florin Mocan, primarul comunei Chețani: ”Prin această investiție dorim să oferim o mai mare siguranță cetățenilor comunei, agenților economici care își desfășoară activitatea aici. Prin montarea acestor camere video se dorește creșterea gradului de securitate la orice tentativă de distrugere sau furt. Ceea ce este important este faptul că activitatea de monitorizare va fi dublată de intervenția la nevoie, precum și paza umană necesară liniștii și ordinii publice”

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *