logo

Sânger. Se modernizează drumurile comunale și secundare

Urmare a solicitării de finanțare înaintate de către Primăria și Consiliul local al Comunei Sânger către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației publice și Fondurilor europene, prin Ordin de ministru, în cursul lunii iulie a fost aprobată suma de 5.845.924 lei, în vederea demarării obiectivului de investiții ”Modernizare drumuri comunale și străzi interioare în Comuna Sânger, Județul Mureș”.
Finanțarea va fi asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II), secțiunea ”Modernizarea satului românesc”.
În perioada următoare se vor organiza procedurile privind achiziționarea proiectării tehnice cu detalii de execuție, a caietelor de sarcini, iar apoi achiziționarea lucrărilor care vor începe din anul 2018.
sursa: www.mdrap.ro

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *