logo

Sărmasu. Pregătire străzi pentru modernizare!

Primăria și Consiliul local Sărmașu pregătesc documentațiile necesare în vederea realizării unor importante lucrări de modernizare la infrastructura rutieră din oraș.
Este vorba despre elaborarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare în vederea modernizării următoarelor obiective de investiții, străzi: Drum D.C. 103, străzi Balda, străzi Vișinelu, străzi Sărmășel, străzi Sărmășel Gară, străzi Sărmasu.
Conform prevederilor HG nr. 907/2016 acesta este un prim pas în elaborarea documentațiilor tehnice necesare demarării investițiilor, urmând a se elabora ulterior documentațiile tehnice de avizare a lucrărilor de intervenție și proiectarea tehnică în vederea obținerii autorizației de construire precum și detaliile tehnice de execuție.
Finanțarea va fi asigurată de la bugetul local al orașului, de la bugetul de Stat sau alte surse legal constituite.
sursa foto: www.zi-de-zi.ro
Primarul orașului Sărmașu, ing. Ioan Mocean

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *