logo

Sinceri! Pur și simplu.

Conceptul ”Câmpia Mureșului” s-a născut din dragostea, legătura, dăruirea totală și recunoștința față de ținutul minunat unde ne-am născut, trăim sau am trăit o parte importantă și frumoasă a vieții noastre. Noi, cei care scriem aici sau cei care vor scrie, pentru că acest loc, portalul www.campia-muresului.ro, este deschis tuturor celor care vor să se exprime în orice fel despre ”acasă”, suntem răspândiți în diferite colțuri ale zbuciumatei, degringoladei, dar frumoasei și tumultoasei lumi și vieți în care trăim.
În primul rând nu suntem falși, suntem sinceri. Cu toate păcatele noastre 🙂 foste și viitoare.
Nu ne plac cuvintele din plastic (a nu se înțelege ”plastice”), artificialul și limbajul de lemn, sculptat din adâncul unor conștiințe viciate. Ei, cei care nu ne plac deja nu știu, dar noi DA.
Vrem să fim diferiți. Suntem diferiți, dar împreună cu voi, cei care ne urmăriți.
Suntem așa cum trebuie să fie! Normali și sinceri. Pur și simplu!
Sărbători fericite să aveți!
Semnat: ”Noi!”

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *