logo

Un nou mandat de președinte al României pentru Klaus Iohannis

Actualul președinte al României Klaus Iohannis a câștigat din nou alegerile prezidențiale în România.

Niciun candidat care a participat la alegerile prezidențiale nu a obținut o majoritate absolută din voturile valabil exprimate, adică de 50% plus 1, în primul tur al alegerilor organizat în data de 10 noiembrie. Candidatul Partidului Național Liberal (PNL), Iohannis și candidatul Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, s-au confruntat în cel de-al doilea tur al alegerilor ce a avut loc ieri.

Conform rezultatelor  furnizate de  Biroul Electoral Central (BEC), Iohannis a obținut 66 la sută din voturile valabil exprimate, iar Viorica Dăncilă – 34 la sută.

Din totalul de aproximativ  18 milioane de alegători din România, peste 9 milioane de cetățeni s-au prezentat la urne de vot.

Președintele Iohannis a făcut o declarație în care a calificat victoria sa electorală ca fiind victoria României, spunând:

„Astăzi a câștigat România modernă, europeană. După această victorie, sunt multe lucruri de făcut, de reparat.”

În primul tur al alegerilor prezidențiale din România, Iohannis a obținut 37,82 la sută din voturile, în timp ce Dăncilă doar 22,26 la sută.

sursa foto: facebook/klausiohannis

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *