logo

Visând devii mare.

Fondator/campia-muresului.ro: Ciprian TURDEAN
sursa foto@video: http://coldplay.com/

Zilnic poate te întâlnești cu piedici în calea ta. De la cele mai mici, asemeni celebrei buturugi, uneori chiar amuzante sau trecătoare, la cele mai mari, grave, cu efecte mult mai adânci asupra stării tale generale. Lipsuri, prea-plusuri, minusuri, dezamăgiri, usturătoare întrebări asupra unor forme fără fond, incongruența unor fapte care pe moment le recunoști a fi de neconceput, dar cu trecerea timpului ți se par a fi parte din propriile greșeli, niciodată asumate însă. O nebuloasă totală oricum.
Asezonarea trăirii cu adevărata fericire este tot mai rară. Dar ce înseamnă adevărata fericire, cine/ce o generează/întreține? O fi gândul spre un lucru mai bun, spre exemplu o casă nouă, o mașină mai performantă? O fi gândul spre o viață echilibrată și sănătoasă, atât pentru tine cât și pentru membri familiei? O fi mirosul păpădiei sau fluturii din stomacul nehrănit de mult timp? O fi un fel de liniște a sufletului ori o dorință de respect?
Eu cred că visând putem realiza cu adevărat tot ce vrem. Devii, defapt, copilul din tine.
Visând devii mare, din nou, nu știi a câta oară.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *