logo

WAL Street

contributor/campia-muresului.ro: Vlad-Mihai AMARIEI

Ciprian Tapaszto a ieșit campion european WAL și merge la Las Vegas. Ei, și? De-aia-i “Rechin”, să înoate.
Despre performanțele sportive de excepție ale luptătorului de la Peacock Londra și Paco Power Gym Luduș vor scrie cei care se pricep, măcar cât de cât, la o ramură atipică pentru români. Ce dracu’, adică nu se dă la poartă în timp ce spovedim o bere și semănăm bomboane agricole pe șes(t)?
Veni, vidi, vinci. “Rechinul” și-a trecut în revistă adversarii precum o făceau odinioară gladiatorii din Colosseum. Deși ascensiunea lui e formidabilă, “Tapy” va face tot posibilul să nu oprească aici. Cât despre OMUL din el, fiți siguri că nu își va juca leafa de profesor de educație fizică la ruletă și nici nu va cheltui bani publici, de altfel puși bine pentru derbiurile echipelor Ludușului cu de-alde Cioarga sau Râpa Dateșului. Și, în fond, veți zice, “Rechinul” e acum fiul Tamisei, nu?
Cu o ambiție incredibilă pentru nivelul la care a coborât sportul românesc actual, “Tapy” a ajuns, la finele săptămânii trecute, unde doar el visa când a intrat în branșă. Ce puternic trebuie să fii când forța survine din gângurelile fiicei, îmbrățisările soției, privirea grijulie a mamei, calmul imperturbabil al tatălui care crede în cel pe care l-a crescut!
Un veritabil simbol al Ludușului, “Tapy” n-are nevoie de medalii, diplome, statui, străzi cu numele lui sau titluri pompoase de “Cetățean de onoare”. E un om simplu până și prin inteligența cu care articulează la fel de hotărât în limba română ca și la masa de joc. Alura lui greu poate trece neobservată așa că, atunci când îl întâlniți, întindeți-i mâna. Veți fi surprinși să simțiți atâta respect pentru semeni într-un braț ce seamănă fier în vitamine.
Iar skandenberg ăsta, căci despre el e vorba, nu e nici frate cu iceberg, nici prieten cu Zuckerberg, nici băutor de Carlsberg, nici vreun actor de-al lui Spielberg, ci un adevărat brand al Câmpiei Mureșului, un pont de Wall Street autohton.
Atrocități de tristă amintire, înainte de a vă folosi de el, învățați să-l pronunțați. Fie și pe silabe.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *