logo

Ziua Voluntarilor mici, la Miheșu de Câmpie.

Un proiect de suflet, inițiat și coordonat de către Asociația ”Tasuleasa Social”, cu sprijinul Primăriei Miheșu de Câmpie, a avut loc azi, 1 aprilie 2017, pe unele din suprafețele de teren din localitate.
Este vorba despre o acțiune de plantare de 400 puieți de arbori, în cadrul unui proiect ce i-a avut ca și artizani pe micuții ”plantatori”, elevi ai Școlii gimnaziale din comună, alături de angajați ai școlii, primăriei, pădurari și alți locuitori interesați, precum și de către membri asociației promotoare.
Emil Casoni, primarul comunei Miheșu de Câmpie: ”În primul rând doresc să mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a oferit astăzi așa o vreme frumoasă, tocmai pe când s-a planificat această acțiune de suflet. Se spune că ai trăit degeaba în viață, dacă nu ai plantat un sigur copac. Apoi micilor gospodari care au fost extrem de activi astăzi, elevii școlii gimnaziale din comuna noastră, coordonați impecabil de prof. Adina Șerban și alte cadre didactice prezente, reprezentanțiilor asociației ”Tasuleasa Social” inițiatorii proiectului, colegilor din instituția noastră, pădurarului zonal care ne-a oferit sprijinul tehnic, Atilla. De asemenea, doresc să le mulțumesc pentru suportul acordat, d-lui Silviu Esan, șeful Ocolului Silvic Luduș și d-lui Florin Urcan din Luduș”.
Tasuleasa Social este o binecunoscută asociație pentru care cele mai importante valori sunt voluntariatul, cultura organizațională, respectul pentru natură, educarea tinerilor prin exemple practice și dezvoltarea curajului civic în rândul tinerilor prin implicarea lor în probleme sociale și de mediu.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *