logo

22 iulie. Fiii Satului la Răzoare!

Primăria Comunei Miheșu de Câmpie a anunțat că duminică, 22 iulie 2018, începând cu ora 12,30 se organizează evenimentul ”Fiii Satului Răzoare”, manifestație de tradiție în comună.

Emil Casoni, primarul Comunei Miheșu de Câmpie invită pe toții miheșenii, mureșenii și nu numai, să participe la acest eveniment important pentru comunitate.

Cântecele populare tradiționale vor răsuna din vocile inconfundabile ale artiștilor: Narcisa, Teodora și Teodor Togorean, Iulia Maier, Raluca Bogătean, Roxana și Septimiu Pop, Surorile Guță, precum și alți interpreți și ansambluri populare.

Sursa: pagina FB/primaria mihesu de campie

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *