logo

6-9 aprilie 2017, Loc. Jucu, jud. Cluj. TÂRGUL AGRARIA

DLG INTERMARKETING SRL este o companie de prestigiu care, începând cu anul 1995, organizează în România evenimente de amploare în domeniul agricol. 7DLG INTERMARKETING SRL este parte a Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.), o asociație profesională înființată în 1885, ce are peste 27.000 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară și este cel mai mare organizator de evenimente agricole din lume.

Agraria este primul târg pe care DLG Intermarketing SRL l-a realizat în România și care, din anul 1995 și până în prezent, și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind evenimentul agricol numărul 1 al Transilvaniei.

Ajunsă la cea de a 23-a ediție, AGRARIA va avea loc anul acesta în perioada 6 – 9 Aprilie 2017, în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, județul Cluj.

AGRARIA promite și în 2017 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii. Astfel, suntem în continuare o platformă de comunicare optimă unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Mai multe detalii aici:

Home

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *