logo

Ajutor de motorină pentru FERMIERI 2017!

Guvernul aloca aproape 350 de milioane de lei in anul 2017 pentru ajutoarele de stat pentru agriculturi, destinate acoperirii unor costuri cu motorina utilizata in agricultura, conform unui proiect de hotarare de guvern publicat marti de Ministerul Agriculturii.

„Suma alocata pentru plata ajutorului de stat in anul 2017 este de 349.425,00 mii lei si se asigura de la bugetul de stat, in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2017″ – se arata in proiectul de HG pentru completarea articolului 10 din Hotararea Guvernului nr.1174/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.

Banii vor asigura resursele financiare pentru plata sumelor aferente cantitatilor de motorina determinate cu acciza redusa pentru perioada 1 octombrie 2016 – 31 decembrie 2016.

Masura ar  „permite diminuarea efectiva a costurilor de productie prin rambursarea sumelor reprezentand diferentele de accize in anul 2017 si stimuleaza desfasurarea in continuare a activitatilor din agricultura”, sustine Guvernul.

Statul crede ca in felul acesta „stimuleaza dezvoltarea afacerilor din sectorul agricol si asigura un grad de predictibilitate afacerilor din sectorul de productie si distributie a combustibililor”.
sursa: www.startupcafe.ro

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *