logo

Alin Coman, noul președinte al PNL Luduș.

UPDATE: Alin Coman a fost ales președinte al Partidului Național Liberal Luduș.

Partidul Național Liberal trece printr-o perioadă activă de reorganizare totală. După rezultatele defavorabile obținute urmare alegerilor parlamentare din 2016, când partidul a obținut la nivel național puțin peste 20% din opțiunile electoratului prezent la vot, organizația politică a inițiat procedurile de alegeri în toate organizațiile, de jos în sus, culminând cu alegerile din cadrul convenției naționale ce va avea loc în iunie 2017.

Astăzi, 7 aprilie 2017, ora 18,00, a venit rândul organizației din Luduș să își aleagă președintele și biroul local de conducere. Din sursele noastre, candidat pentru funcția de președinte este Alin Coman. La 35 de ani, el își propune să preia frâiele partidului și să construiască o organizație puternică, în perspectiva următoarelor alegeri, locale și parlamentare.

În prezent, Partidul Național Liberal Luduș deține trei consilieri locali în cadrul Consiliului local Luduș: Paula Stînă, Zsolt Mathe, Adrian Deteșan.

Alin Coman este absolvent al liceului din Luduș, al Facultații de Educație fizică și management în sport Sibiu, Facultății de științe politice, relatii internationale și studii de securitate Sibiu, masterand în managementul politiei si instituții comunitare.

A fost șef al Poliției locale a orașului Luduș până în 2012, în prezent activând în sectorul privat deținând o firmă de pază și securitate și una în domeniul auto.

Partidul Național Liberal din Luduș a mai fost condus de către Liviu Botezan, Cristian Moldovan, Ciprian Turdean, Florin Urcan și Mathe Zsolt Peter.

Vom reveni cu amănunte.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *