logo

AS Avântul Chețani în straie noi.

Clubul de fotbal AS Avântul Chețani evoluează în Liga a V a, seria Sud, județul Mureș, alături de echipe din Luduș, Ogra, Zau de Campie, Tăureni, etc.

Din fonduri private, prin grija unor sponsori inimoși dedicați sportului cu balonul rotund, membri echipei beneficiază de echipament nou, culoarea vișiniu.

Emil Mocan, primarul comunei, un om implicat în viața echipei, ne-a declarat: ”Este pentru noi o plăcere să simțim oamenii din comunitate aproape, acesta este de fapt rolul sportului. Datorită desfășurării acestor competiții avem motiv de întâlnire, de socializare. Încercăm să susținem sportul local, atât cât permite bugetul și legislația, cu un surplus din sectorul privat din comunitate. Nu urmărim neapărat marea performanță cât mai mult bucuria întâlnirii locuitorilor comunei, la fiecare meci. Le doresc mult succes băieților noștri, precum și celor care-i pregătesc”.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *