logo

Asfalt pentru modernizarea DC86 Iernut-Sălcud

Primarul orașului Iernut, Ioan Nicoară, împuternicit de către consiliul local prin hotărârea nr.16/2017 a aplicat la Ministerul Dezvoltării regionale, Administrației publice și Fondurilor europene, un proiect prin care se solicită finanțarea modernizării drumului comunal DC86 Iernut-Lăscud, cu o valoare nerambursabilă de 12.170.797 lei, la care se adaugă cofinanțarea de la bugetul local în cuantum de 406.602 lei.
După evaluările făcute de către specialiștii din minister, preconizate a se finaliza după mijlocul lunii aprilie 2017, o să se știe dacă proiectul, atât de important pentru comunitate, va demara sau nu.

sursa foto: www.zi-de-zi.ro
Ioan Nicoară, primarul orașului Iernut

http://www.primariaiernut.ro/hotarari/2017/hot16.27.02.2017.pdf

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *