logo

Ațintiș. Se modernizează Școala Gimnazială

Comuna Ațintiș, prin Consiliul local și primar Zoltan Halmagyi au aplicat în primăvara acestui an un proiect cu finanțare guvernamentală, derulat prin grija Ministerului Dezvoltării, Administrației Publice și Fondurilor europene, respectiv Programul Național de Dezvoltare Locală ”Modernizarea satului românesc”, în vederea modernizării Școlii gimnaziale din localitate.
Astfel, prin Ordin de ministru, Comuna Ațintiș va beneficia de o finanțare nerambursabilă de la Guvernul României, în cunatum de 1.460.000 lei pentru reabilitare, extindere și dotare Școală gimnazială.
În cursul anului viitor, după semnarea contractului de finanțare încheiat cu Guvernul României, se va proceda la realizarea licitației publice privind executarea lucrărilor.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *