logo

Centru medical nou la Chețani!

Prin hotărârea Consiliului local de astăzi, 11 aprilie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Construire Centru medical în localitatea Hădăreni, Comuna Chețani, Județul Mureș”.
Valoarea totală a investiției, conform hotărârii nr. 28 din 11.04.2017 este de 1.315.616 lei și va fi suportată de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții, C.N.I-S.A. și de la bugetul local.
Locuitorii comunei vor beneficia de un centru medical modern, echipat cu dotările necesare optime înfăptuirii actului medical în condiții de performanță dedicat medicinei de familie, cabinet de stomatologie, ambulatoriu, farmacie și urgențe.
Emil Mocan, primarul comunei a declarat: ”Este un proiect important pentru comunitatea noastră. Mâine (12.04.2017, n.red.) are loc avizarea finală în cadrul Consiliului tehnico-economic de la Compania Națională de Investiții. Practic intrăm în linie dreaptă cu proiectul care va intra în execuție. Dorim să oferim astfel, întregii comunități, servicii medicale de calitate, normale pentru secolul XXI.”

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *