logo

Chețani: 2,5 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și drumuri

Primăria Comunei Chețani a încheiat cu succes anul 2017.
După demararea sau finalizarea unor investiții importante pentru comunitate, a venit rândul celor două contracte de finanțare nerambursabilă încheiate cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației publice și Fondurilor europene, ce vizează două obiective de investiții importante pentru comunitate:
Primul proiect, în valoare de 4.275.967 lei pentru introducerea apei potabile în satul Grindeni și al doilea proiect în valoare totală de 7.380.028,91 lei, pentru asfaltarea a 19 străzi secundare din vatra satului, Chețani.
Reprezentanții primăriei au demarat deja procedurile de licitație publică privind achiziționarea proiectării tehnice și a execuției efective a lucrărilor care se preconizează a începe în lunile mai/iunie anul viitor, 2018.
Emil Florin Mocan, primarul Comunei Chețani: ”Sunt obiective vitale pentru comunitate, în special introducerea alimentării cu apă a satului Grindeni, dar și asfaltarea în integralitate a satului Chețani, lucruri elementare pentru secolul XXI. Doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați, în special Consiliului local care a înțeles și aprobat demararea acestor investiții importante pe care le-am propus în calitate de primar al comunei, dar și celor de la Ministerul Dezvoltării care asigură finanțarea. Această mare reușită pentru comunitatea noastră ne încarcă cu speranța unui 2018 mai bun și, personal, îmi oferă o mare putere și încredere că pot merge mai departe cu celelalte proiecte comunitare importante: finalizarea construcției școlii noi, extinderea sistemului de canalizare în Hădăreni și Grindeni, realizarea parcului agro-industrial”.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *