logo

Comuna Chețani își modernizează străzile

Emil Mocan, primarul Comunei Chețani, a semnat luni 16 iulie 2018 contractul care are ca obiect modernizarea a 19 străzi situate în satul Chețani, încheiat cu câștigătorul licitației, societatea DRUMSERV SA din Târgu Mureș. Valoarea contractului este de 1 milion de euro, mai exact 4.796.314,04 lei. Lucrările la acest obiectiv vor fi demarate după jumătatea lunii august 2018, până atunci fiind necesare derularea procedurilor de pregătire a execuției, a organizării de șantier, desemnarea unui diriginte de șantier, finalizarea detaliilor de execuție din proiectul tehnic.

Emil Mocan, primarul comunei Chețani: ”Este un proiect important pentru o parte din comuna noastră, respectiv satul principal Chețani. Aici deja avem rețele de apă, canalizare, furnizorul de gaz a înlocuit conductele vechi și acum, firesc, venim cu asfaltul. A fost un proces îndelungat procedura de licitație publică am început-o în luna decembrie 2017 după ce am semnat contractul cu finanțatorul obiectivului, Ministerul Dezvoltării regionale, administrației publice și Fondurilor europene. Dar ”bătălia” să-i zic așa pentru acest contract a fost foarte mare, nu mai puțin de 11 firme s-au înscris la procedură, iar evaluările au durat foarte mult. Mă bucur totuși că începem în acest an, cu termen de execuție 12 luni, deci la anul înspre toamnă circulăm pe asfalt pe cele 19 străzi din Chețani. Mă bucur de asemenea că ne aflăm în faza finală de atribuire a contractului de execuție lucrări de alimentare cu apă a satului Grindeni, un alt proiect vital pentru comunitatea noastră. Dacă nu vor fi contestații la licitație luni semnăm și acolo contractul”.

Comuna Chetani

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *