logo

Comuna Cuci. Se modernizează străzile din Petrilaca și Orosia

Primăria și Consiliul local al Comunei Cuci au înaintat în primăvara acestui an Guvernului României o cerere de finanțare ce are ca obiect modernizarea străzilor din localitățile componente Petrilaca și Orosia.
În cursul lunii iulie 2017, după evaluările efectuate, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației publice și Fondurilor europene, prin ordin de ministru, au aprobat alocarea unei finanțări nerambursabile în valoare de 7.075.556 lei pentru îndeplinirea obiectivului de investiții, în cadrul programului ”Modernizarea satului românesc”.
Ilie Șuta, primarul comunei Cuci, după analizarea documentelor tehnico-economice ale proiectului de investiții de către evaluatorii ministerului, va semna contractul de finanțare aferent și va realiza procedurile de achiziție publică în vederea efectuării proiectării și executării lucrărilor, începând cu anul 2018.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *