logo

Consiliul local Luduș!Finanțări pentru activități non-profit.

Consiliul local Luduș a alocat pentru anul 2017 suma de 60.000 lei dedicată finanțărilor pentru activitățile non-profit, împărțită astfel:54.000 pentru activități cultural-educaționale și 6.000 lei pentru activități sportive.
Beneficiarii acestor subvenții financiare, acordate conform Legii nr. 350/2005 și HCL Luduș nr. 250/2014 pot fi organizații non profit din domeniul cultural, educațional și sportiv.
Data limită pentru depunerea proiectelor este 8 mai 2017, ora 12,00, iar comunicarea rezultatelor se va face pe data de 11.05.2017.
Anunțul de participare, ghidul solicitantului, anexele și formularele necesare le puteți descărca de pe portalul orașului Luduș: www.ludus.ro sau AICI:

http://ludus.ro/portal/mures/ludus/portal.nsf/AllByUNID/0000F006?OpenDocument

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *