logo

Din Câmpie-n București, via rock n roll

Fondator/campia-muresului.ro: Ciprian TURDEAN

Pentru mine, subiectiv vorbind, un lucru pot să confirm că e cert: la noi, pe Câmpia Mureșului, iarba miroase altfel când răsare din ogor, primăvara. Altfel decât printre bordurile de granit ale Bucureștilor. Păi noi, ardelenii, avem și o vorbă: ”e așe o liniște că auzi cum crește iarba”, vorbă care defapt reprezintă expresia unei realități referitoare, cică, la tipologia caracterului nostru regional, de oameni calculați, cu bun-simț, gazde bune, etc. Dar doar atât? Pentru că, în antiteză cu ce am spus mai înainte, bucureștenii, miticii cum le spunem noi, nu ar fi? O …daaa. Sunt, cu siguranță. Cel puțin așa cum direct am constatat în ultima perioadă în care eu am mai plimbat trăsura pe malurile Dâmboviței. Nu vă lăsați influențați de cutume prescrise, miticii sunt ok. Nu mai fiți răi. Paharul de țuică din prune, la 52 de grade obligatoriu cu bule, este garanția plăcerii degustate ÎMPREUNĂ. Restul sunt desfătări, cum zicea un mare iubitor de cultură. Omul e om: din Sânger #pânlabucuresti.
P.S. Cică aproape-un sfert din București, adică vreo 400.000, îs din Ardeal, cât îi Cluju și Feleacu la un loc (cu umplutură Târgu Mureșu).

Na să-ți dau:

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *