logo

Drumuri europene la Chețani.

Emil Florin Mocan, primarul Comunei Chețani a inițiat o hotărâre adoptată de către Consiliul local al localității, prin care se dorește accesarea de fonduri nerambursabile necesare îmbunătățirii infrastructurii rutiere din localitatea reședință, Chețani.

” Valoarea totală a proiectului este de 6.521.850 lei, adică 1 milion si aproape jumătate de euro, exact cât permite finanțarea maximă nerambursabilă pe care programul pe care aplicăm ne-o permite. Am finalizat etapa de introducere în subteran a ceea ce înseamnă rețele edilitare de apă și canalizare, acum urmând doar să asigurăm locuitorilor din aceste zone confortul unor străzi modernizate, adică trotuare, șanțuri și asfalt. Este un proiect ambițios pentru comuna noastră pentru care, sperăm, să obținem și finanțarea dorită. Mulțumesc tuturor colegilor din consiliul local Chețani care au aprobat documentele necesare cererii de finanțare” a declarat edilul comunei, Emil Mocan.

Din punct de vedere tehnic, executarea lucrării însemnă modernizarea tuturor străzilor din Satul principal, Chețani, astfel:

  •  19 străzi situate în Sat Chetani, Comuna Chețani.
  • Suprafața carosabilă ocupată de lucrare va fi de 32.297 mp; lungimea totală proiectată este de 6.702 m (6,702 Km)

Investiția face parte integrantă din ducerea la îndeplinire a Strategiei de dezvoltare locală a Comunei Chețani, pentru perioada 2016-2020.

foto: Emil Florin Mocan – primarul Comunei Chețani

 

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *