logo

Luduș: Proiect imobiliar grandios, EGO RESIDENCE

Echipa EGO RESIDENCE din Cluj Napoca a inițiat un proiect imobiliar grandios la Luduș, construirea unui bloc de locuințe cu apartamente de 1,2,3 camere, în regim P+4 etaje, având încorporat și un MiniMall.
Spunem că este un proiect grandios pentru orașul Luduș unde nu s-a mai dezvoltat un așa complex de locuințe și magazine din anii 1985-1990 când s-au finalizat și s-au dat în folosință cele trei blocuri situate pe fostul Bulevard 23 August, actualmente Bulevardul 1 Decembrie 1918, respectiv blocurile cu nr. 15, 17 și 19.
Practic cele trei blocuri fac parte din cartierul denumit generic Balta Albă care, alături de celălalt cartier mai nou, Arizona (Viitorului) au fost ultimele mari investiții realizate de către statul comunist tocmai pentru a asigura locuințe familiilor care s-au mutat, începând cu anii 1970, de la satele din jurul Ludușului la oraș, datorită dezvoltării economice de atunci, în sistem centralizat: fabrica de zahăr, fabrica de lapte, fabrica de cânepă, fabrica de anvelope, complexul de porci, dar și comerț și servicii.
Noua investiție este situată în apropierea celor trei blocuri, respectiv pe o locație ce era ocupată cu o clădire deja demolată unde au funcționat, în vremuri relativ recente, fosta discotecă Europa, un magazin cu mobilă și la final, magazinul chinezesc.
Spor la muncă!

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *