logo

Luduș. Străzile Rândunelelor și Zăvoiului în reabilitare

http://

Consiliul local al Orașului Luduș a aprobat în cursul lunii noiembrie indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Modernizare strada Rândunelelor și strada Zăvoiului”, cu un total investiție de 4.347.266 lei.
Investiția constă în refacerea infrastructurii rutiere și pietonale aferente celor două străzi din cartierele Dacia și Viitorului din Luduș.
Următorii pași în derularea investiției publice fiind achiziția publică a proiectării tehnice, cu detalii de execuție, elaborarea caietului de sarcini și achiziția lucrărilor.
Sursa de finanțare va fi de la bugetul local, bugetul de stat sau alte surse legal constituite.
www.ludus.ro

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *