logo

Luduș. Suflețele abandonate, umpleți-le cu Bucurie!

Am fost extrem de impresionați descoperind o postare pe rețeaua de socializare Facebook, autoare Gabriela Maria Grama, prin care se sesizează lipsurile materiale și spirituale a câtorva copilași ce se află internați la Secția de Pediatrie a Spitalului Orășenesc Dr. Valer Russu din orașul Luduș.
Redăm integral textul:
”Sunt copii nimănui abandonați în spital .Acest lucru e în toată tara dar aceste poze îs facute de mine in Spitalul de Pediatrie Luduș. Copii mici plini de lipsuri fără haine ,lapte praf ,pampersi ,, biscuiti fructe ce e normal la diversificare jucării, și ce e cel mai IMPORTANT DRAGOSTEA ȘI ATINGEREA PĂRINTEASCĂ, sentimentul de a fii iubit și ocrotit. Doar ca am vazut acel bebe ce sta in picioare in poza ca ii acord atentie a inceput sa planga in hohote când am iesit din cameră, la fel și un bebe de 5 luni ce l-am luat în brațe și la am alintat a început a plânge ca îl pun inapoi în acel pătuț. Va rog sa îi ajutați și voi sunt 20 de copii de la o luna la 2 ani (4 copii de un an jumate unul de 5 ani cu sindrom Down și restul bebeluși ),e multa tristețe văzându-i acolo singuri în pătuțuri fără un alint și afecțiune.
Va rog frumos sa ajutati cu ce puteti sa trimiteti colet sau sa mergeti personal,eu merg cand pot si nu vreau sa fie interpretat meajul ca as avea foloase eu si nu copii. Tot ce pot face eu e sa anunt pe cei cu suflet bun
poti trimite ce iti spune sufletul la urmatoarea adresa
SECTIA PEDIATRIE
Adresa: str. Policlinicii nr. 1, cod postal: 545200, Ludus, jud. Mures
Nr. tel: 0265 / 411 860 Adresa e-mail: pediatrie@spital-ludus.ro
pertsoana de contact:
Medic şef secţie: dr. Cuşmaru Ana Maria – medic primar pediatrie,
cusmaru.anamaria@yahoo.com”.
Facem și noi un apel către toți oamenii care pot să ofere căldura sufletească, dar și tot ceea ce înseamnă enorm pentru acoperirea lipsurilor materiale și care pot oferi o imensă bucurie acestor suflețele, în special hăinițe și jucării.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *