logo

Ludușenii îndulcesc Tîrgu Mureșul

Emoții pentru un nou început.
Alexandra și Mihail Urcan vă invită să gustați cu plăcere din produsele pregătite cu pasiune: înghețată artizanală, tarte, prăjituri și alte bunătăți dulci, în noua locație situată în Târgu Mureș, Piața Teatrului, zona mini-amfiteatrului.
Titulari ai unui brand deja consacrat pe piața de înghețată mureșeană, ”Gelateria da Michele”, ludușenii Alexandra și Mihail au mizat și mizează în primul rând pe calitatea ingredientelor folosite în prepararea produselor, dar și pe pasiunea și dăruirea cu care le făuresc, adică pe principiul ”câte un pic de suflet în fiecare produs”. Pe lângă înghețata preparată artizanal, cei doi au introdus în meniul cochetei cofetării din Piața Teatrului și o gamă de produse de patiserie, execelent preparate: tarte cu mere, zmeură, tarta Oreo, clasicul cremeș (preparat ca acasă, pe vremuri), mini tortulețe, biscuiți de casă și alte multe sortimente super gustoase.
Mihail Urcan: ”Am moștenit de la mama mea Letiția, fost cofetar-patiser la Luduș, pasiunea și meșteșugul, dar și mici secrete, pentru prepararea unor produse de patiserie gustoase și sănătoase în același timp. Vă invit să le degustați cu drag, părinți, bunici și mai ales copii pe care îi întâmpinăm cu multe surprize culinare dulci”.
Alexandra Urcan, una dintre cele două fete ale familiei Tania și Tănasie Bologa, spune că a moștenit ”gustul performanței” de la tătăl său, profesor de sport la Luduș: ”Am învățat să fac performanță în tot ceea ce fac, inclusiv în această activitate de familie pe care o am împreună cu soțul meu, Mihail. Pasiunea ne înconjoară și ne ghidează în tot ceea ce facem. Scopul nostru este să vedem oameni fericiți care își spun povești minunate din viața lor, alături de o felie din ”ceva dulce și bun” preparat de noi. Vă așteptăm cu drag.”

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *