logo

Mihesu de Campie isi modernizeaza drumurile

Proiect ambitios pentru Comuna Mihesu de Campie.

Emil Casoni, primarul comunei, a fost prezent la Ministerul Dezvoltarii regionale, Administratiei publice si Fondurilor europene, in vederea inaintarii unei cereri de finantare nerambursabila pentru realizarea obiectivului de investitii ce vizeaza Modernizarea strazilor secundare din Comuna Mihesu de Campie, judetul Mures.

Valoarea proiectului este de 2.919.657 lei, din care partea de constructii montaj are o valoare de 2.543.935 lei, si vizeaza modernizarea structurii rutiere prin asfaltare, realizarea de santuri si trotuare din dale prefabricate pentru urmatoarele strazi din comuna: Petofi Sandor, 400m, Nicolae Bălcescu, 430m, Republicii, 425m, Mihai Viteazu, 700m, Oituzului, 575m, Aurel Vlaicu, 470m, Bujorului, 233m. Total: 3,233 Km. Finantarea solicitata de la minister este de peste 2,5 milioane de lei, prin Programul National de Dezvoltare Locala instituit prin OUG nr.28/2013.

Recent s-au finalizat si procedurile de achizitie publica a lucrarilor, societatea care va executa lucrarea fiind SC GEIGER TRANSILVANIA SRL.

„Este un proiect vital pentru locuitorii comunei noastre. Din nefericire vorbim, in 2017, despre canalizari si asfaltari, lucruri care sunt absolut normale si care trebuiau deja demult sa existe. Speram ca proiectul nostru sa fie aprobat la minister si sa il implementam inca de anul acesta. Oricum il vom implementa, de acest lucru ii asigur pe toti locuitorii comunei” a afirmat Emil Casoni, edilul comunitatii mihesene.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *