logo

Miheșu de Câmpie, primii din Județul Mureș la PNDL 2

Comuna Miheșu de Câmpie, prin reprezentantul ei, primar Emil Casoni, este prima localitate din județul Mureș care a semnat contractul de finanțare ce are ca obiect modernizarea a 7 străzi secundare în lungime totală de 3,23 km, obiectiv de investiții inclus în programul ”Modernizarea satului românsesc” derulat prin grija Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației publice, Programul Național de Dezvoltare Locală, PNDL2 aprobat în iulie 2017.
Valoarea totală a investiției este de 2.916.657,00 lei finanțată de la bugetul de stat și care va fi demarată săptămâna viitoare cu ajutorul executantului lucrării SC GEIGER TRANSILVANIA SRL.
Emil Casoni, primar Miheșu de Câmpie: ”În primul rând mă bucur pentru locuitorii comunei noastre. Este o investiție care va demara sămptămâna viitoare. Asfaltarea străzilor secundare din satul Miheșu de Câmpie a fost o prioritate pentru mine. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în acest important proiect pentru comunitatea noastră, în special celor de la Ministerul Dezvoltării. Am avut o documentație completă și se pare că suntem primii din județul Mureș care executăm lucrări pe acest program național”.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *