logo

NOU! Reţea de apă potabilă la Grindeni-Cheţani

Emil Mocan, primarul Comunei Cheţani, a semnat în data de 24.07.2018 contractul care are ca obiect executarea lucrărilor de înfiinţare a sistemului de alimentare cu apă a satului Grindeni, aparţinător Comunei Cheţani, cu o valoare de 2.296.003,58 lei.

Prin acest contract se vor executa:

  • 8830 ml reţea de distribuţie,
  • 7954 ml reţea de aducţiune,
  • Rezervor 200 mc,
  • 1 buc. Staţie de pompare 4,2 l/s,
  • 2 staţii hidrofor
  • 270 buc. cămine racorduri individuale

Societatea câştigătoare a licitaţiei publice organizată de către autoritatea locală este SC FARIO INSTAL SRL din judeţul Mureş.

După finalizarea detaliilor de execuţie, a predării amplasamentelor, a organizării de şantier, lucrările se estimează a începe la sfârşitul lunii august 2018, cu termen de execuţie de 12 luni.

Emil Mocan, primarul comunei Cheţani: „Sunt bucuros că am reuşit şi semnarea acestui contract, după cel de modernizare a străzilor din Cheţani, de săptămâna trecută. Cel mai important lucru este că, în sfârşit, locuitorii din Grindeni vor avea apă potabilă la robinet, cu sursa de la Uzina de apă de la Luduş. Din nefericire, în secolul XXI, ne chinuim să alimentăm cu apă potabilă satele. Sunt proceduri de pregătire, accesare şi implementare a proiectelor excesiv de greoaie care ar trebui simplificate. Nu este normal să te lupţi aproape 2 ani în birocraţie, până ajungi să semnezi un contract de execuţie. Doresc să mulţumesc pe această cale Ministerului Dezvoltării pentru prioritizarea investiţiei noastre, consilierilor locali care au aprobat, echipei din Primăria Cheţani şi tuturor colaboratorilor noştri. Pornim cu încrederea că va fi un proiect reuşit.”

 

Emil Mocan (foto) a fost deja prezent în teren cu constructorii lucrării

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *