logo

O melodie a schimbat rezultatul preconizat al scrutinului din Anglia?

Partidul lui Theresa May, care a convocat acest scrutin anticipat pentru a-şi consolida majoritatea de 330 de mandate, a obţinut doar 308 mandate – cu 12 mai puţin ca în fosta legislatură -, după numărarea voturilor în 634 de circumscripţii, şi nu mai poate obţine 326 de mandate şi o majoriate.
Acest prag de 326 de mandate i-ar fi permis să-şi păstreze majoritatea absolută în Parlament.
Theresa May nu intenţionează să demisioneze din postul de premier, în pofida faptului că Partidul Conservator şi-a pierdut majoritatea în camera Comunelor, Camera inferioară a Parlamentului britanic, în alegerile legislative anticipate de joi, scrie presa britanică.
În ultima perioadă, împotriva prim-ministrului englez, Theresa May, s-a creat o masă critică defavorabilă, urmare a gafelor acesteia și în special promisiunilor nerespectate, amestecate toate cu fondul problemei, respectiv regretul multor britanici pentru BREXIT.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *