logo

Orașul Luduș se antrenează pentru modernizarea a 9 km străzi

Prin hotărârea cu nr.51 din aprilie 2017, Consiliul local Luduș a aprobat demararea unei investiții publice care vizează modernizarea a aproximativ 9 km de sistem rutier. Este vorba de străzile secundare situate în localitatea componentă Gheja. Această modernizare vine în contextul în care pe străzile din localitate există deja infrastructura de apă și canalizare.
Din documentul adoptat de către autoritatea locală, valoarea estimativă a investiției va depăși 17 milioane de lei.
Finanțarea acestui obiectiv se va face de la bugetul de stat, bugetul local, alte surse legale.
Pentru cine dorește, detalii despre acest proiect puteți găsi pe situl oficial al orașului Ludus, www.ludus.ro/ ”hotărâri 2017”.
Primarul orașului, Cristian Moldovan, a fost mandatat de către consilierii locali să ducă la îndeplinire acest proiect.
In cadrul secțiunii ”PRIMĂRIE DE CÂMPIE”, portalul nostru dorește să prezinte în mod obiectiv/informativ, activitatea primăriilor și a consiliilor locale din zona noastră frumoasă, Câmpia Mureșului.
De asemenea, orice informații legate de activitatea primăriilor sau consiliilor locale le puteți comunica la adresa redactie@campia-muresului.ro
O zi plăcută vă dorim!

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *