logo

”PRODUS ÎN RÎCIU” începe cu PALANEȚUL

Consilierul local al Comunei Rîciu, Ciprian Belean, a lansat recent, pe propria pagină de socializare, Campania ”Produs în Rîciu”, primul produs finit fiind gustosul Palaneț de Răciu.
Redăm integral textul de prezentare:
”De astăzi lansăm conceptul ” PRODUS ÎN RÎCIU „. Începem cu …Palanețul de Rîciu !!! Un amestec de făină albă, drojdie, apă, sare, ouă brânză sau varză, toate ingredientele fiind de la producătorii locali si…mult suflet !!!Palanețe mari sau palanețe mici, toate se fac sub îndrumarea atentă a dnei Rotar Anastasia (tanti Sia) si ajutoarele dânsei ..Chiciudean Ramona şi Barteş Roma, totul se întâmplă la restaurantul din incinta târgului de la Rîciu ! Vă aşteptăm cu drag !!! Pt. comenzi : 0742 969535 ( tanti Sia )/
Succes!!!

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *