logo

Reparații generale la drumuri în Miheșu de Câmpie

Primarul comunei Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, cu acordul Consiliului local, coordonează acțiunile de reparații generale la drumul comunal DC107 Miheșu de Câmpie-Răzoare, lucrări care constau în refacerea integrală a fundației și îmbrăcăminții stradale pe anumite porțiuni de drum.

”DC107 Miheșu de Câmpie, asfaltat în anul 2012 a suferit multiple transformări, în sensul distrugerii totale pe anumite porțiuni pe care a fost necesar să intervenim acum. Este o cerința a mea personală ca acest drum să fie reparat, la nivel general, tocmai ca locuitorii satului Răzoare să aibă acces de trafic în condiții optime, atât către Târgu Mureș, Luduș sau Sărmașu. Acest tip de lucrări va continua în comuna noastră, alături de proiectul general de modernizare a tuturor străzilor secundare din satul Miheșu de Câmpie pe care îl vom începe din acest an”, ne-a declarat Emil Casoni, primarul comunei.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *