logo

Sărmașu. Se modernizează Casa de Cultură.

Consiliul local al Orașului Sărmașu a aprobat documentația tehnică și indicatorii economici ai investiției care poartă denumirea: „Reabilitare, modernizare, dotare şi extindere Casă de Cultură oraş Sărmaşu, judeţul Mureş”.
Valoarea totală estimativă a investiției, care reiese din Studiul de fezabilitate, este de 2.243.533 lei (TVA inclus), din care construcții și montaj 1.350.759 lei (TVA inclus).
Primăria va identifica sursele de finanțare necesare implementării acestui obiectiv important pentru comunitate, care pot fi de la bugetul local, bugetul de stat sau alte surse legal constituite.
Pasul următor fiind elaborarea proiectului tehnic și achiziția lucrărilor.

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *