logo

Sarmașu se va retrage din SC CAMPIA TRANSILVANA SRL

Din Raportul de specialitate și Expunerea de motive la Hotărârea Consiliului local Sărmașu, prezentate de Secretarul și Primarul orașului aflăm că:
”Prin Hotărârea Consiliului Local al oraşului Sărmaşu nr. 40 din 27.10.2010 sa aprobat aderarea în calitate de asociat a unităţii administrativ teritoriale oraşul Sărmaşu la societatea Comecială CÂMPIA TRANSILVANĂ S.R.L., societate care avea drept scop prestarea unor servicii de utilitate publică (salubrizare) pentru membrii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitră „Câmpia Transilvană”.
Astfel a luat fiinţă S.C. CÂMPIA TRANSILVANĂ S.R.L., societate cu durată de funcţionare nelimitată, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J26/825/13.12.2010, cod unic de înregistrare 27802057. Capitalul social iniţial al S.C. Câmpia Transilvană S.R.L. Rîciu, integral subscris şi vărsat de UAT-uri a fost de 6.500 lei, capital care se divide într-un număr de 650 părţi sociale a câte 10 lei fiecare.
Societatea a fost licenţiată de către ANRSCE cu licenţa nr. 1673, 1674/19.09.2011 licenţe care şi-au încetat valabilitatea începând cu data de 18.08.2016, iar prin adresa nr. 44/01.08.2016 sa solicitat prelungirea licenţelor.
Actualmente activitatea societăţii se rezumă la lichidarea deşeurilor existente în staţia de transfer precum şi la achitarea debitelor acumulate în timp faţă de furnizori.
Din punct de vedere juridic există posibilitate retragerii uat-ului din societatea menţionată prin cesionare părţilor sociale către o altă entitate acestă operaţiune se realizează printr-o hotărâre a consiliului local” semnează Ing. Ioan Mocean
Părțile sociale deținute de către orașul Sărmașu în SC CAMPIA TRANSILVANĂ SRL vor fi cesionate Comunei Râciu.

foto: www.zi-de-zi.ro
Ioan Mocean, primarul orașului Sărmașu

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *