logo

Valea Largă: branșarea populației la conductele publice de alimentare cu apă.

În Comuna Valea Largă s-au executat lucrările necesare înființării rețelei publice de alimentare cu apă, în cadrul unui proiect major finanțat de la bugetul local și de la Ministerul Dezvoltării Regionale, administrației publice și Fondurilor europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Apa potabilă care va ajunge la Valea Largă va proveni din Râul Tarnița, județul Cluj, prin aducțiuni ce vor fi administrate de Compania de apă Someș-Tisa, o apă de calitate superioară.
Pentru a putea fi funcțional acest sistem este necesară realizarea unei investiții prin care se propune realizarea branșamentelor populației la rețeaua de apă, prin indicatorii tehnico-economici aprobați recent de către Consiliul local al comunei.
Valoarea investiției: 453.196 lei, inclusiv TVA.
Ulterior, se vor realiza documentațiile tehnice și procedurile de achiziție publică a executării lucrărilor.
Detalii:
http://www.comunavalealarga.ro/files/HCL_23_24.05.2017_Aprobare_deviz_alimentare_cu_apa.pdf

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *